Waarom?


 

Rendement 

Het uiteindelijke doel van onze dienstverlening is simpel; Het zorgt ervoor dat u een beter en passend rendement kunt realiseren. En, belangrijker,  u heeft daarbij zelf meer grip op risico's. 

Uw belang staat centraal

VACbekwaam heeft slechts één belang en dat is dat van u!  

Persoonlijk

Doordat wij met u een samenwerking aangaan, betekent dit dat er regelmatig overleg en contact zal plaatsvinden. Dit gebeurt zowel telefonisch, schriftelijk als middels persoonlijke gesprekken.   

Onafhankelijk 

VACbekwaam heeft geen enkel belang of provisieafspraak bij welke partij dan ook. Hierdoor bent u verzekerd van een onafhankelijke en professionele partner in het oerwoud van vermogensbeheerders en –adviseurs. Alle mogelijke voordelen die VACbekwaam kan behalen zijn dus ook echt voor u. Denk bijvoorbeeld eens aan de tarieven van vermogensbeheer of –advies die vaak omlaag kunnen.  

Professioneel

Vanwege ruime ervaring in Private Banking bent u verzekerd van een professionele partner. VACbekwaam weet exact waar u op moet letten bij een vermogensbeheerder of –adviseur.  

Maatwerk

Geen enkele belegger is gelijk, ieder heeft zijn eigen wensen en behoeften. VACbekwaam respecteert dit en zal daarom nooit met een standaard pakket werken. Alle mogelijke acties worden vooraf met u afgestemd.